Bingo

Eläkeläisten suosikkipeli bingo on taattua hupia myös netissä pelattuna. Nettibingoja on kahta lajia, on isommalla porukalla pelattavia moninpelibingoja ja yksinpelattavia pikabingoja. Tässä on ilmainen ja helppokäyttöinen esimerkki yksinpelibingosta.

Pelaa oikealla rahalla

Bingon ohjeet

Kaikkihan ovat bingoa pelanneet? Ei se mitään, jos et olisikaan, sillä tämä bingopeli on todella helppo. Sinulle lyödään nenän eteen kolme bingokorttia, joista jokaisessa on kolme ruudukkoa. Voit valita montako korttia haluat pelata: merkitse haluamasi kortit niiden alareunasta löytyvällä “Valitse”-napilla. Tässä ilmaispelissä valitset tietysti kaikki kolme, oikeasta rahasta pelatessasi korttien määrällä voi säädellä kierroksen hintaa, kukin kortti maksaa kaksi euroa.

Sen jälkeen vain valitset “Osta”, niin peli pyörähtää käyntiin. Jos olet rastittanut ruudun “Automaattiarvonta”, kone paukuttaa 30 bingopalloa kiihtyvällä vauhdilla, muuten sinun on itse naksuteltava “Seuraava”-napista pallot yksi kerrallaan.

Jos saat pysty-, vaaka- tai vinorivejä, tienaat rahaa. Palkinto riippuu siitä, minkä verran palloja on arvottu. Parhaille rahoille pääsee tietysti silloin, kun rivi muodostuu nopeasti. Pelissä on kasvava jackpot, jonka voittaa, kun saa rivin aikaiseksi viidellä tai kuudella pallolla. Jackpotia ei voi tietenkään voittaa tässä leikkirahapelissä.

Jackpotin voittaminen ei muuten ole ollenkaan niin vaikeaa kuin äkkiseltään luulisi. Jos pelaa kaikilla kolmella ruudukolla, jackpot-voitto osuu kohdalle keskimäärin kerran 26635 pelissä. Ei siis ihan joka sessiolla, mutta ei se mikään kerran elämässä -juttukaan ole, vaan ahkera bingonpelaaja voi hyvinkin voittaa jättipotin useammin kuin kerran.

Bingoa oikealla rahalla

Oikealla rahalla tätä yksinpelibingoa voi pelata CasinoEurossa. Suuntaa siis sinne alla olevasta linkistä, mikäli tuntuu, että voittoja olisi mukavaa saada välillä aidoissa euroissa eikä vain mielikuvitusrahana. Jos olet kiinnostunut moninpelibingosta, jossa voi pelaamisen ohessa chattailla kavereiden kanssa ja pelata chattipelejä, tsekkaa Mariabingo ja Betsson Bingo.

Pelaa oikealla rahalla

Comments on this entry are closed.