BlackJack peli

Pelaa oikealla rahalla

Blackjackin säännöt

Black Jack on helppo peli. Tavoitteena on saada suurempi käsi kuin jakajalla, mutta korttien arvo ei saa ylittää 21:tä. Korttien arvo on sama kuin niiden numeroarvo, paitsi kuvakorttien arvo on aina kymmenen ja ässä on 1 tai 11, pelaaja saa valita. Paras käsi on siis ässä ja kuvakortti tai kymppi.

Suoraan jaon alussa kahdella kortilla saatu 21 on nimeltään “black jack” ja sillä voittaa panoksen takaisin suhteella 3:2. Jos jakaja saa suoraan black jackin, pelaaja ei pääse edes yrittämään, vaan peli päättyy heti.

Peli alkaa panosten valitsemisella. Klikkaa haluamaasi pelimerkkiä, kunnes panos on sopiva ja valitse sitten “Jaa”. Saat kaksi korttia. Sen jälkeen sinulla on seuraavat vaihtoehdot:

Anna: saat lisäkortin
Jää: lopeta korttien ottaminen
Tuplaus: tuplaa panos ja ota tasan yksi kortti lisää
Splittaus: jaa kaksi samannumeroista korttia kahdeksi kädeksi
Tasaraha: jos pelaajalla on black jack ja jakajalla on ässä, pelaaja voi ottaa tasarahan.

Voit jatkaa korttien ottamista, kunnes haluat lopettaa tai menet yli 21:n, jolloin häviät automaattisesti.

Jakaja pelaa tiettyjen sääntöjen mukaan. Jakajan on aina nostettava lisäkortti, kunnes jakajan kädessä on vähintään 17. Jos sinulla on esimerkiksi 14 ja jakaja saa 16, jakajan on otettava vielä yksi kortti, vaikka 16 riittäisi jo voittoon.

Mikäli kätesi on suurempi kuin jakajalla tai jakaja menee metsään, voitat panoksesi verran. Jos saat black jackin eli kahdella kortilla 21, voitat 3:2 eli panoksesi puolitoistakertaisena.

Vakuutus

Jos jakajalla on ässä, peli tarjoaa sinulle vakuutusta. Vakuutuspanos on puolet panoksestasi ja sillä voittaa 2:1, mikäli jakajalla on blackjack.

Tässä pieni strategiavinkki: vakuutusta ei koskaan kannata ottaa, sillä häviää aina pitkällä aikavälillä (lähde: blackjackpelit.net).

Pelaa oikealla rahalla

Kun olet saanut blackjack-tekniikkasi hiottua kuntoon, siirry ihmeessä harjoittamaan taitojasi CasinoEuroon. Siellä sinulle on tarjolla parikin erilaista blackjack-peliä, joista erityisesti suosittelemme BlackJack Pro -peliä. Siinä voit pelata kolmea kättä yhtä aikaa. Tiesi peleihin käy tästä:

Pelaa oikealla rahalla

Comments on this entry are closed.