Icy Wonders

Icy Wonders on osa kolmen samat jackpotit jakavan pelin sarjaa. Icy Wonders, Geisha Wonders ja Tiki Wonders antavat kaikki pelaajalle mahdollisuuden voittaa jopa satoihin tuhansiin euroihin nousevan Mega Wonder -jättipotin.

Pelaa oikealla rahalla

Peliohjeet

Icy Wondersia on helppo pelata. Paina vain “Maksimi”-nappia, niin rullat pyörähtävät liikkeelle maksimipanoksella. Kolikon kokoa voi säätää erikseen, se vaikuttaa kierroksen hintaan. Tietystikään tässä leikkirahapelissä ei ole mitään syytä pelata muulla kuin maksimipanoksella, kolikon koolla ei ole niin väliä.

Kun panokset on asetettu kohdalleen, rullat saa pyörimään myös pyöreästä napista näppäinrivin keskellä. Samasta napista pyörimisen saa myös pysäytettyä, jos kärsivällisyys ei riitä odotteluun.

Voittoja tulee, kun samalle voittolinjalle osuu peräkkäin vasemmalta oikealle samoja kuvioita. Kuvion laadusta ja määrästä riippuu, paljonko pamahtaa. “Paytable”-kyltin takaa löydät tiedot voitoista.

Pelissä on tavallisten kuvioiden lisäksi scatter-, jokeri- ja bonus-merkkejä, jotka antavat lisäherkkuja. Scatterit tuovat voittoja, vaikka ne eivät olisikaan samalla rivillä. Vähintään kolmella scatter-merkillä saa ilmaisia pyöräytyksiä, joiden aikana voitot ovat kaksinkertaiset. Jokeri korvaa minkä tahansa merkin, paitsi scatterin tai bonuksen.

Jos saat samalle riville vähintään kolme bonus-pingviiniä, pääset bonuspeliin, jossa saat valita pingviinejä, kunnes osut pingviiniin, jolla on kädessään kalanruoto. Hyvällä tuurilla voit voittaa suuren bonuspalkinnon, jos osaat valita oikeat pingviinit.

Joissain kuvissa vilkkuu pieniä tähtiä nurkassa. Ne ovat jackpot-merkkejä. Neljällä jackpot-tähdellä voittaa Wonder-potin ja viidellä tähdellä Mega Wonderin.

Pelaa oikealla rahalla

Ilmaiseksi on kiva pyöritellä aikansa, mutta mieti, miten paljon harmittaisi, jos sattuisi voittamaan ilmaispelissä päävoiton! Jos peli tuntuu mukavalta, kannattaakin siirtyä oikean rahan peleihin. Niitä löydät CasinoEurolta, jonne pääset tästä:

Pelaa oikealla rahalla

Comments on this entry are closed.