JokeriPokeri

Kunnon jokeripokeri: Pelaa jokeripokeria ja kokeile voitatko!

Pelaa oikealla rahalla

Ohjeet Jokeri Pokeriin

Jokeripokeri on tavallinen pokeripeli, jossa on mukana yksi jokeri. Tarkoitus on muodostaa mahdollisimman hyvä pokerikäsi: mitä vahvemman käden saat aikaiseksi, sitä enemmän voitat. Kaikki voitot näkyvät voittotaulukossa. Voittotaulukon “L. Kuningasvärisuora” tarkoittaa luonnollista kuningasvärisuoraa. Suora on luonnollinen, kun siinä EI ole jokeria.

Pelin pelaaminen on simppeliä. Valitse kolikon koko ja montako kolikkoa panostat per jako. Sen jälkeen klikkaa jaa ja peli alkaa. Voit valita pidettävät kortit klikkaamalla haluamiasi kortteja. Kun olet tyytyväinen valintoihisi, klikkaa Vedä ja Jokeripokeri arpoo loput kortit.

Jos onnistuit saamaan voittokäden, voit tuplata tai pitää voittosi. Jos halut pitää voitot, valitse nosta. Jos haluat tuplata, valitse Gamble.

Tuplaus toimii tässä JokeriPokeri pelissä hieman toisella tapaa kuin RAY:n Jokeri poker pelissä. Netissä tuplaus toimii siten, että voit valita haluatko tuplata (eli kaksinkertaistaa) vai peräti nelinkertaistaa voittosi.

Jos haluat yrittää voiton kaksinkertaistamista, valitse musta tai punainen. Jos arvottu kortti on arvaamasi värinen, tuplasit juuri voittosi.

Jos haluat yrittää voiton nelinkertaistamista, valitse pelikortin maa. Jos arvottu kortti on maata jonka arvasit, voittosummasi nelinkertaistetaan!

Huomaa, että tämä tuplaus on täysin rehellinen. Toisin kuin RAY:n tuplaus, tämä tuplaus ei sisällä automaattisia tappioita, vaan voiton mahdollisuus on tasan puolet tai tasan neljäsosa riippuen siitä, valitsitko tuplauksen vai nelinkertaistuksen.

Huomaa myös, että voit tuplata voittosi edelleen. Voiton voi tuplata tai nelinkertaistaa täysin vapaasti, kunnes summa lähentelee päävoiton summaa.

Vinkki Jokeripokeriin

Jokeri pokerissa, kuten muissakin vastaavissa peleissä, on päävoitto suhteessa suurempi, kun pelissä on enemmän kolikoita. Esim. tässä Jokeripokeri pelissä päävoitto on yhdellä kolikolla 400, mutta viidellä kolikolla 4000 eli kymmenen kertaa enemmän!

Tämän takia videopokeri- ja pokeriautomaatti peleissä (oli pelipaikka sitten netti tai RAY:n automaatti) kannattaa aina pelata maksimimäärä kolikoita! Jos pelikassasi ei kestä suuria panoksia, pienennä kolikon kokoa, mutta pelaa silti täysi määrä kolikoita. Näin takaat, että päävoiton osuessa kohdalle voitat maksimaalisesti.

Lisätietoa

Jokeri Pokerista löydät paljon lisätietoa Jokeri Pokeri.net sivustolta. Sieltä löydät mm. miten tuplaaminen eroaa Ray:n versiossa ja nettipeleissä.

Pelaa Jokeri Pokeria oikealla rahalla

Kyllähän Jokeripokeria pelaa ilmaiseksi leikkirahalla aikansa, mutta tosipeli tuo aivan erilaiset fiilikset. Oikealla rahalla voi jokeripokeria netissä pelata esim. CasinoEurossa, jonne pääset tästä linkistä:

Pelaa oikealla rahalla

Comments on this entry are closed.