Keno

Keno on vanha suosikki, yhdenlainen muunnelma bingosta. Tämä netti-Keno on todella helppo ja hauska arpapeli.

Pelaa oikealla rahalla

Kenon ohjeet

Keno on helppo peli. Ensimmäiseksi sinun on valittava itsellesi pelinumerot. Voit valita 2-10 numeroa, valitsemasi numeromäärä vaikuttaa pelin luonteeseen paljon. Pienemmissä peleissä kertoimet ovat kesymmät, mutta jos valitset täydet kymmenen numeroa, täysosuma tuo voiton 10 000 -kertaisena!

Voit valita omat suosikkisi tai painaa “Arvo numerot” -nappia, joka arpoo sinulle kymmenen numeron valikoiman. Sen jälkeen painat vain “Aloita”, niin kone arpoo 20 voittavaa numeroa. Voitat, jos saat tarpeeksi osumia! Klikkaamalla “Pelaa 5” tai “Pelaa 10” voit pelata samoilla numeroilla helposti 5 tai 10 kierrosta putkeen.

Pelissä voi saada myös jokerimerkkejä eli bonuspalloja. Jos niitä saa kerättyä viisi, saa bonuskierroksen, jonka aikana voitot ovat kaksinkertaiset. Kaikista parhaimman onnenpotkun saa, jos arvotut numerot muodostavat pelialueelle tietynlaisen kymmenen ruudun kokoisen J-kirjaimen – silloin voittaa pelin kasvavan jättipotin, joka on kooltaan kymmeniä tuhansia euroja.

Kenoa oikealla rahalla

Keno on erittäin helppo ja hauska peli, jonka parissa on mukava viettää laatuaikaa. Toki Veikkauksellakin on Kenonsa, mutta sitä pelataan vain kerran päivässä – tätä Kenoa voit paukutella niin kauan kuin haluat, silloin kun haluat. Jos haluat kokeilla, miltä kymppitonnien Keno-jättipotin tavoittelu oikealla rahalla tuntuu, löydät tämän Kenon CasinoEurosta nimellä Jackpot Keno, kun klikkaat tästä:

Pelaa oikealla rahalla

Jos tämä yksi Keno ei riitä, Lottovoitto-sivujen Keno-osasto esittelee muutaman netti-Kenon lisää.

Comments on this entry are closed.