Pokeripelit

Kunnon pokeriautomaatti
Tämä Jacks or Better -tyyppinen pokeriautomaatti maksaa voittoja jo jätkäparilla. Tämä on ilmainen versio pelistä, josta suomalainen pelaaja voitti keväällä 2010 yli 100 000€ voiton. Pystytkö samaan? Vain kokeilemalla se selviää…

> Pelaa

Kakkospokeri
Jos jokeripokerissa ei ole tarpeeksi jokereita sinun makuusi, kokeile Kakkospokeria, jossa kaikki kakkoset ovat jokereita. Tässä videopokerissa hyviä käsiä riittää tuntuvasti tavallista enemmän.

> Pelaa

Jokeripokeri
Suomen suosituin videopokeri on ehdottomasti RAY:n Jokeripokeri. Tässä Jokeripokerista alkuperäiselle uskollinen nettiversio, joka tosin maksaa voittoja RAY:n peliä anteliaammin (eiköhän tällaisen “pikkuvian” kuitenkin kestä…).

> Pelaa

Texas pokeri
Tolkuttoman koukuttava pöytäpeli, jossa pelataan Texas Holdem -pokeria jakajaa vastaan. Jakaja maksaa kaikki korotukset ja pelaa joka käden, miten tässä pelissä on mahdollista hävitä?

> Pelaa

Karibialainen pokeri
Caribbean Stud on pöytäpeli, jossa pelataan pokeria jakajaa vastaan. Kummallekin jaetaan viiden kortin käsi, parempi voittaa. Kasinoiden suosikkipeliksi tämän nostaa hulppea kymmenien tuhansien jackpot.

> Pelaa

10 käden videopokeri
Tässä videopokerin ylivoimaisesti jännittävimmässä muodossa pelaat 10 kättä jokeripokeria yhdellä kertaa. Voitotkin ovat kymmenkertaiset! Tätä huippuhauskaa ja todella hurjaa peliä et RAY:n automaateista löydä.

> Pelaa

Comments on this entry are closed.