Hedelmäpeli

Tämä on netin edistynein ja paras hedelmäpeli: Relic Raiders. Kerää neljä muinaisjäännettä niin voitat yllätysvoiton!

Pelaa oikealla rahalla

Hedelmäpelin peliohjeet

Sinulla on käytössäsi 5000 euroa pelirahaa. Valitse painikkeilla panostaso (montako kolikkoa per voittolinja haluat pelata), kolikon koko (0,01€ – 0,50€) ja voittolinjojen määrä (painike panoslinjat, valittavissa 1 – 50 linjaa). Nappulalla “Maksimi” voit pelata kaikki linjat kerralla.

Kun olet tyytyväinen valintoihisi, hedelmäpeli käynnistyy keskellä olevalla pyöreällä nappulalla (myös maksimi laittaa rullat pyörimään). Jos et malta odottaa rullien normaalia pysähtymistä, klikkaa uudestaan ympyrää.

Näillä perusohjeilla Relic Raiders hedelmäpeliä voi pelata aivan täysiä, pidä hauskaa!

Lisäohjeita hedelmäpeliin

Relic Raiders on netin paras hedelmäpeli sen mielenkiintoisten erikoisominaisuuksien vuoksi. Pelissä seikkaillaan Indiana Jones -tyylisenä arkeologina ympäri maapalloa keräämässä kadonneita aarteita.

Aarteita pääsee valitsemaan bonuspelissä, jonne pääset, kun panoslinjalle pysähtyy kolme bonus-symbolia peräkkäin. Bonuspelissä valitsemasi aarteet tuovat sinulle kolikkoja (oikean rahan versiossa oikeaa rahaa!).

Netin paras hedelmäpeli tarjoaa bonuksen lisäksi myös muunlaisia erikoisuuksia. Eihän se muuten olisi paras. Netissä on toki paljon hedelmäpelejä ja sivuja joissa niitä voi pelata, mutta Pelaamo.tv:n testaamista peleistä Relic Raiders on ylivoimainen ykkönen.

Relic Raidersin erikoisuudet:

  • Scatter-merkit moninkertaistavat voittolinjan voitot ja kolmella scatter-merkillä voittaa ilmaisia pyöräytyksiä! Kolmella scatter-merkillä pääset valitsemaan arkun, joka kertoo montako ilmaista pyöräytystä voitit (ja jos oikein hyvä onni potki, moniko kertaisina saat ilmaisten pyöräytysten voitot).
  • Wild-merkit ovat jokereita, eli mikä tahansa merkki paitsi scatter tai bonus. Hedelmäpeli maksaa usein anteliaat voitot jos wild-merkki pysähtyy oikeaan kohtaan.

Paras voitto

Netin parhaan hedelmäpelin paras – eli suurin – voitto irtoaa, jos onnistut keräämään neljä kultakolikon näköistä muinaisjäännettä bonuspelistä. Tämä voitto jääköön yllätykseksi, mutta se todella on voittamisen arvoinen.

Huomaa, että oikean rahan versiossa keräämäsi muinaisjäänteet säilyvät pelin muistissa 36 tunnin ajan! Sinun ei siis tarvitse yhdeltä istumalta kerätä kaikkia kolikkoja, vaan voit jatkaa peliä vaikka seuraavana päivänä.

Oikean rahan hedelmäpeli

Jos olet samaa mieltä siitä, että tässä todellakin on paras hedelmäpeli mitä netistä löytyy, niin voit pelata sitä oikealla rahalla Casino Eurossa, josta löytyy reilusti myös muita kokeilemisen arvoisia ja hauskoja peliautomaatteja.

Pelaa oikealla rahalla

Comments on this entry are closed.