Super Lucky Frog

Pelaa oikealla rahalla

Peliohjeet

Super Lucky Frog on hyvin yksinkertainen videohedelmäpeli. Valitse sopivat panokset ja laita rullat pyörimään keskimmäisellä, pyöreällä napilla (tai pelaa maksimipanoksin klikkaamalla ‘maksimi’).

Kaikki voitot ja muut ohjeet näkee kohdasta Paytable, mutta tässä vielä tiivistelmä:

  • Jos saat yli kolme sammakkoa ruudulle, pääset bonuspeliin, jossa voittaa kunnolla.
  • Keijukaiset moninkertaistavat voitot ja antavat lisäpyöräytyksiä.
  • Haltiat (Wild) ovat jokereita ja korvaavat minkä tahansa merkin paitsi sammakon tai keijukaisen.

Vinkki hedelmäpelien pelaamiseen

Hedelmäpelejä kannattaa aina pelata mahdollisimman korkeilla panoksilla. Silloin voitotkin ovat kaikista parhaimpia. Koska ihan oikeilla euroilla pelattaessa on selvää, ettei kaikilla ole rajattomasti rahaa pistettäväksi hedelmäpeliin, peleissä on onneksi hyvin säätövaraa.

Säätämällä kolikon kokoa pystyt pelaamaan maksimipanostasolla ja kaikilla voittolinjoilla ilman, että itseään tarvitsee maksaa kipeäksi. Pienimmällä kolikon koolla maksimipeli maksaa yhden euron, kalleimmalla 50 euroa. Kun pelaa oikean rahan pelejä, kannattaakin tarkistaa kolikon koko, ennen kuin painaa ‘maksimi’-nappia…

Voitot maksetaan tietysti sillä kolikolla mitä pelataan, eli Super Lucky Froginkin viidellä jokerilla tuleva 7 500 kolikkoa on jotain väliltä 75-3 750 euroa, riippuen käytössä olevasta kolikon koosta. Kannattaakin valita sellainen kolikon koko, jolla maksimipanoksilla pelaaminen tuntuu omilla rahavaroilla hyvältä.

Voita hedelmäpelipotti ihan oikealla rahalla

Eihän kunnolla voittaminen tunnu missään, kun leikkirahalla pelaa, joten kun on aikansa pyöritellyt leikkipeliä, kannattaa suunnata oikean rahan peleihin nauttimaan oikean rahan voitoista, vaikkapa CasinoEuroon:

Pelaa oikealla rahalla

Comments on this entry are closed.