Texas Holdem pokeri

Pelaa oikealla rahalla

Texas Hold Em -pelin säännöt

Tämä on Texas Hold em -peli, jossa ei pelata toisia ihmisiä vaan tietokonetta eli jakajaa vastaan. Jakaja pelaa kaikki kätensä ja maksaa kaikki korotukseksi.

Pelin aluksi pelaaja asettaa panoksensa Ante-ympyrään. Panos valitaan klikkaamalla sopivan kokoista pelimerkkiä ja sen jälkeen Ante-ympyrää.

Kun panos on asetettu, klikkaa “Jaa” ja peli alkaa.

Saat Texas Holdem -jaon alussa käteesi kaksi korttia ja jakaja saa niin ikään kaksi korttia. Nyt voit maksaa tai luovuttaa.

Jos luovutat, häviät ante-panoksesi. Jos maksat, laitat peliin kaksi kertaa ante-panoksen suuruisen panoksen ja pöytään jaetaan “floppi” eli kolme yhteistä korttia.

Voit nyt panostaa tai sököttää. Panostamalla laitat peliin ante-panoksen kokoisen panoksen. Sököttämällä näet seuraavan kortin ilmaiseksi.

Päätitpä kummin tahansa, pöytään jaetaan “turn” eli neljäs yhteinen kortti. Voit taas sököttää tai panostaa.

Lopuksi pöytään jaetaan river, eli viides yhteinen kortti. Jakaja näyttää nyt korttinsa ja paremman pokerikäden omistaja voittaa.

Texas Hold em pokerissa voittaa paras viiden kortin pokerikäsi. Käsi muodostetaan käyttämällä 0-2 omaa korttia ja tarpeellinen määrä yhteisiä kortteja. Pokerikädet ovat parhaasta huonoimpaan:
Kuningasvärisuora
Värisuora
Neloset
Täyskäsi
Väri
Suora
Kolmoset
Kaksi paria
Pari
Korkein kortti

Jos jakajalla on parempi käsi, pelaaja häviää kaikki panoksensa.

Jos pelaajalla on parempi käsi, hän saa 1:1 voiton floppi, turn ja river -panoksille ja ante palautetaan. Jos pelaajalla on suora tai parempi, hän saa 1:1 voiton myös antelle.

Jos haluat yksinpelin sijaan pelata muita ihmisiä vastaan, valitse sopiva pelisivu osoitteesta www.texasholdempokeri.net.

Pelaa Texas Pokeria oikealla rahalla

Kuten kaikki tietävät, pokerissa ei ole kauheasti mieltä leikkirahalla pelattuna. Yllä olevaa Texas Pokeria voi pelata CasinoEurossa oikealla rahalla, pelaamaan pääset kun klikkaat tätä linkkiä:

Pelaa oikealla rahalla

Comments on this entry are closed.